Julinspiration...

Nog 2 weken en dan is het 1 december....
Eindelijk! Heerlijk uitkijken naar de gezelligheid van de kerstmaand en ondertussen inspiratie opdoen. De kersttijdschriften zijn hier in overvloed dus goed voor mijn Zweeds!

Buiten heeft de prachtige " Indian Summer" zich toch verruild voor een grijze, sombere november maand. Het is echt wachten tot de sneeuw weer wat licht en gezelligheid gaat brengen. Vooralsnog blijf de temperatuur steken rond de 5 graden. Dus de sneeuw blijft nog wel even uit! Gelukkig zullen vanaf 1 december de huizen hier vrolijk versierd zijn met twinkelende lampjes. En wie weet net als vorig jaar zal de wereld één en al winter wonderland zijn...

Ondertussen zijn we aan het klussen in Minnebo stuga, één van onze vakantiehuisjes. Alle slaapkamers hebben een fris laagje witte verf gekregen. Alle deuren worden wit geschilderd en sommige wanden worden voorzien van een "Zweeds" rood met wit ruitje. De gasten die rond de feestdagen een winterbezoekje aan Zweden komen brengen kunnen dan heerlijk genieten van hun "Sweet Stuga"

Ik kijk er nu al naar uit om ons twee vakantiehuisjes ook in winterse (kerst) sferen te brengen. Eerst nog maar wat meer Julinspiration opdoen...

Fijn weekend!