Loppis

Zo nu en dan struin ik de 2e handswinkels en (één van de vele) loppis af. En soms heel onverwacht kom je de mooiste dingen tegen...tenminste als je van vintage spullen houdt!

Zo stond ons huis vol met oude spullen toen we het kochten. De meeste spullen zijn inmiddels uitgezocht. Ze hebben een mooi plekje in ons huis of in één van de vakantiehuisjes gekregen. In de kelder staan nog een aantal meubels te wachten om opgeknapt te worden. Ook hebben we een aantal meubels verkocht of zijn naar de stort gegaan. Maar zoals ik in Nederland al schreef vlak voor vertrek;

Als je weken lang al die spullen door je handen ziet gaan, neem je je voor om dat in Zweden te gaan minderen. Maar ik ben benieuwd hoe daar de kelder er over 10 jaar uitziet?!! Als het goed is redelijk leeg omdat ik een klein winkeltje aan huis wil beginnen, maar hoe vol de winkel dan zal staan daar doe ik maar geen uitspraken over. Ik ken mezelf...

Nou de kelder en ons huis staan nu al weer vol...hahahaha. Te veel mooie spullen hier!