Ons Zweedse Droomhuis

In oktober 2012 hebben we tijdens een kort bezoek aan Zweden ons Droomhuis uit 1928 inclusief inboedel gekocht. Ruim 70 jaar lang heeft één en dezelfde dame in het huis gewoond. Zelfs de straatnaam (Fribergs väg) is naar haar vernoemd. Na het overlijden van deze mevrouw hebben wij het huis mogen kopen van haar kinderen. Deze overgrootoma is maar liefst 93 jaar geworden.

Bijna het gehele huis is nog in de oude staat en goed onderhouden. Er is veel bewaard gebleven. Zo zijn de indeling, keukenkastjes, ramen en deuren van het huis nog in originele staat. Ook hebben we de inboel bij de koop mee gekregen. Er staan heel wat oude leuke spulletjes tussen. Wij zijn gek op tweehandsspullen en het opknappen van meubels. Dus we kunnen hier ons hart ophalen.

We zullen niet alleen ons bedrijf Sweet Stuga Skåne starten maar ook ons huis gaan verbouwen om er uiteindelijk een Droomhuis van te maken. Een hoop plannen, een hoop werk...