Välkomna

Welkom oftewel Välkomna op het blog van Sweet Stuga Skåne.

Op dit moment zijn we druk bezig met de voorbereidingen voor het starten van een eigen bedrijf, Sweet Stuga Skåne, in de omgeving van Västra Torup.

 In het prachtige natuurgebied van Gustafsborg/ Svenstorps (3,5 km van ons huis gelegen) gaan we in 2013  verhuren meerdere sfeervolle vakantiewoningen verhuren. Västra Torup/ Svenstorp liggen in Noord-Skåne op zo'n 950 km van Utrecht. Het gebied kenmerkt zich door heuvels, meren, bossen, velden, weiland en gekleurde houten huizen. Oftewel het echte Zweden!

Op dit blog zullen we (tijdens de opbouw van ons bedrijf) geregeld een bericht plaatsen. Zo kunt u onze avonturen op een afstandje volgen en wellicht een keer een bezoek brengen om zo ook van de prachtige natuur en rust (mee) te genieten.